Zdravlje iz Kine

Efikasnost delovanja je zasnovana na sledećim principima:

Čovekov organizam je sposoban da obnovi poremećenu ravnotežu.Većina čovekovih organa i tkiva poseduje sposobnost obnavljanja, regeneracije.

Pravilnim izborom lekovitog bilja, minerala, vitamina postiže se univerzalno dejstvo na organizam, i time se obezbeđuje maksimalna efikasnost i bolji kvalitet života.

U preparate korporacije «TJANŠI» utkano je jedinstveno znanje TKM postizanja ravnoteže ili balansa u organizmu što doprinosi maksimalnoj efikasnosti u preventivi i korekciji oboljenja u pronalaženju puta do zdravlja i dugovečnosti.

Opšte karakteristike BAD «TJANŠI»proizvoda:

- zasnovani su na drevnim kineskim i tibetanskim receptima uz primenu savremenih bio-inženjerskih tehnologija

- ekskluzivni su

- nema analognih u svetu

- predstavljaju proizvode koji su neophodni za život

- prirodni su

- lako se apsorbuju

- nemaju kontraindikacije i ograničenja

- ne sadrže hormone i stimulative

- nemaju tendenciju nagomilavanja u organizmu i privikavanja

- ne izazivaju alergije i bilo kakva negativna dejstva i neželjene pojave

- kompatibilni su jedan s drugim u bilo kojim odnosima

- kombinuju se sa svim sintetičkim lekovima ublažujući njihove neželjene pojave

- kombinuju se sa fito- i homeopatskim preparatima

- preparati mogu da se koriste tokom trudnoće

- mogu ih koristiti i stariji ljudi i deca

- postignuti efekat ne nestaje 2-3 meseca nakon prekida uzimanja preparata

- preparati omogućavaju da se otkloni uzrok oboljenja što pomaže organizmu da sam obnavlja i uspostavlja poremećenu ravnotežu

Moj dijabetes je pod kontolom i stabilizovan. Parkinsonizam – takodje. Ruka mi zadrhti veoma retko i to u trenucima koje ne mogu da definišem (psihičkog karaktera). Imala sam kataraktu na oba oka. Desno oko sam operisala, a levo nisam i neću. Tu je svoje odradio Vejkan (pored ostalih preparata) – Kalcijum za šećer, Cink, Kalcijum za mozak, Antilipidni čaj, Biljna esncija (tablete) itd. Sve je to uticalo na moj šećer, moje oči, a i smršala sam 11 kgr. i veoma ublažila vrtoglavicu.Preneću vam i iskustva u mojoj porodici.

Varirajući pritisak

Suprug – Veljko –imao je jako visok pritisak koji je stalno varirao. Za godinu dana korišćenja Kapsule belog luka, Cinka i Holikana, pritisak je doveden u normalu i što je najbitnije, stabilan je.

Paradentopatija

Sin – Luka – imao je paradentopatiju. sa povlačenjem desni i slabim krvarenjem.

Sve je to sredjeno i zubi su apsolutno u najboljem stanju, samo uz intenzivno korišćenje Kalcijuma za žvakanje i Zubne paste iz Tijanšija.

Rahitis

Mojoj unuci Teodori, pre prvog rodjendana, utvrdjen je rahitis i predloženo od strane lekara da prve njene cipele budu ortopedske. Predložila sam ćerki i zetu da dete koristi Kalcijum za decu, što je ćerka odbila. Uz saglasnost zeta, Iskra je počela da koristi Kalcijum za decu, bez znanja ćerke. Na prvoj sledecoj kontroli stanje je bilo vidno popravljeno. Upoznala sam lekara da joj dajemo Kalcijum za decu krišom od majke. Lekar je dao savet da na sledeću kontrolu dete dodje sa majkom, što je i uradjeno. Lekar je dao mojoj ćerki sledeći savet: da, ukoliko želi drugo dete, odmah počne sa korišćenjem kalcijuma, što je i uradjeno. Rođeno je drugo dete koje nije imalo problema sa rahitisom. Hvala Tiensu.

Ešerihija koli

Moja unuka Teodora – ešerihiju koli je „zaradila“ na moru. Primenili smo sve savete lekara koji se daju kada su deca u pitanju. Nismo dobili rezultate. Na veliko iznenadjenje i čudjenje lekara – pedijatra ešerihija koli je nestala posle upotrebe Kalcijuma za decu i redovnim zapiranjem rastvorom Hitozana u vodi pročišćenoj aparatom sa aktivnim kiseonikom.

Gordana Gavrilović
penzionerka, Beograd

O nama

Sanja Nikolić

savetnik zdrave ishrane

Kod nas možete poručiti najkvalitetnije proizvode za zdravlje i lepotu.  Prednost ovih prouzvoda jeste u tome što oni deluju na uzrok problema a ne na posledicu taako da su visokoučinkoviti i delotvorni.

Location

Preuzimanje poručenih preparata je moguće lično uz obaveznu prethodnu najavu i dogovor termina.

Adresa

Nikole Doksata 73 11160 Beograd

Radno vreme

Ponedeljak-Petak

07-21h

Subota

09-18h

Nedelja

09-18h